Ett gym för kvinnor i Helsingborg

Nej men vad trevligt att just du kommer in på bloggen idag på planeten Tellus, Europa, Sverige och i Helsingborg, denna soliga och varma junidag 2019. Jag tycker det är roligt att få igång folk och riktigt ruska om dem ifrån grunden. Jag vet att mina påverkans-inlägg är bra, för kan jag få bara en enda soffpotatis att göra en insats för sin hälsa, känner jag att jag har lyckats som bloggare. Idag mina vänner ska inlägget handla om något så bra som ett kvinnogym i Helsingborg som heter Curves

 

Curves är ett kvinnogym i Helsingborg som erbjuder alla kvinnor en fantastisk och unik möjlighet att träna i deras gym. De erbjuder olika aktiviteter inom gym och dylikt. Om du tycker att det är viktigt med fysiskt välmående, men tillhör den där kategorin av kvinnor som skjuter upp sådana här beslut om att träna på framtiden, borde du tänka om nu när detta kvinnogym i Helsingborg finns. Det finns inga ursäkter att inte gå dit för här kan alla träna oavsett vilken fysik man har från början. Alla ska känna sig riktigt varmt välkomna, är det motto personalen på Curves har, så när du väl kliver in genom dörrarna på Curves kommer du känna att du hittat fullständigt rätt. Jag är på Curves nästan varje dag så ni kommer självklart ha mitt stöd när ni kommer dit. Annars finns det personal som hjälper er att komma igång med er träning och hitta en träningsform som passar er och som ni tycker om. Tycker ni att detta låter intressant ska ni givetvis kontakta Curves! Ni får självklart höra av er även till mig om det är något ni funderar över. Nu fortsätter vi det här året på en sund och hälsosam väg tillsammans gott folk!