Healing i Lund

Hej på er idag igen alla fina läsare! Nu ska ni vara riktigt varmt välkomna till bloggen. Det är så roligt att få skriva till er och berätta om vad som händer och sker i mitt liv. Det är många av er som skriver till mig och säger att ni har psykiska eller fysiska problem och försöker finna lösningar på dessa. Därför bestämde jag mig för att skriva om det som har fungerat för mig, nämligen healing. Jag går till ett företag som heter Hälsohuset i Alnarp där jag får healing i Lund. 

 

Denna healing i Lund borde ni ge en chans. Jag har varit på Hälsohuset i Alnarp flera gånger och fått riktig god hjälp att komma tillrätta med mina problem. Det finns egentligen inga ord för att beskriva hur bra denna healing fungerar, det måste upplevas, och oavsett vilket syfte man har med sin healing vet jag att Hälsohuset i Alnarp verkligen kan hjälpa till. Personalen är vana vid att hjälpa människor som har det svårt, och med deras hjälp kan ni komma fram till om det här med healing är det som är bäst för dig. Det finns nämligen så mycket annat de erbjuder, så kanske det istället är andlig vägledning, eller medial vägledning du behöver. Oavsett om det är denna healing i Lund eller något annat du bäst behöver, är jag säker på att just den hjälp som du behöver finns på Hälsohuset i Alnarp. Ibland kan svaren på ens problem kräva viss hjälp av dem som befinner sig i vår andevärld. Det finns personal som är utbildade medium som i så fall kan skapa en länk till dem på den andra sidan. Jag hoppas ni alla ska få riktigt god hjälp!