Lottas Hud & Hår Kosmetika AB

Hejsan, svejsan alla trevliga följare som nu är här inne på bloggen. Hur är det med er så här ett par veckor innan jul? För egen del har det varit lite väl mycket att göra härhemma med en storstädning, och dagen efter att jag städat alla tre våningsplan i villan vaknade jag med ryggskott. Det var svårt att komma ur sängen, men upp kom jag i alla fall och så slog jag en signal till ett företag som erbjuder massage i Kiruna och jag fick en tid redan samma dag. 

Jag har tidigare i livet unnat mig massage, men sedan var det så många andra saker som kom emellan så jag hade inte varit och fått massage på flera år. Jag har inte riktigt tyckt att jag har behövt det, men när jag fick ryggskott behövde jag definitivt massage, och den massage jag fick hos Lottas Hud & Hår Kosmetika gjorde nytta. Dessutom var det längesedan jag blev så avslappnad som jag blev när jag var där och tack vare det har jag bestämt att jag ska unna mig massage regelbundet. Jag vill alltid dela med mig till er om saker som är värda att berättas. Av alla mina kära följare som jag har i Kiruna med omnejd och som behöver massage, vill jag varmt rekommendera och tipsa er om Lottas Hud & Hår Kosmetika. För övrigt ser jag fram mot julen om ett par veckor, och jag har även tagit några extra semesterdagar och det ska bli skönt att bara få tagga ner och ha det skönt och lugnt.